Skip to main content

Engångs Vape dominerar

ske-crystal-bar-disposable-engangs-vape-nikotinfri-banner

Varför har engångs vape blivit så populära i Sverige?

Nedan har vi nämnt några anledningar till varför engångsvejps har fått enorm spridning på så kort tid.

Är engångs vape billiga?

De flesta av oss vill ha produkter av bra kvalitet och inom vår budget. Engångs vapes från stora märken som Elf Bar, Frunk Bar, Pod Salt Go, Pukka Bar, Aroma King, Dinner Lady och IVG Bar Plus+. uppfyller dessa kriterier eftersom deras initiala kostnader är mycket lägre än traditionella tobaksvaror eller ett dyrare vape startkit.

Dock kan det bli lite dyrt i längden att använda engångs vapes, så om du vejpar mycket och vill få ner kostnaderna så bör du nog satsa på ett propert vape startkit.

Engångs Vape är enkelt

Människor tenderar att köpa produkter som är lättillgängliga för dem utan att behöva spendera mycket. Detta är en av de främsta anledningarna till att människor väljer engångsvapes. De är lätta att använda, kräver inga repetitiva fyllningar av e-juice och är lätta att bära med sig. Man bara packar upp vejpen ur paketet och börjar puffa, det blir inte så mycket enklare än så.

Perfekt för nybörjare

Vaping handlar inte bara om rökning utan också en konst. Man har sett att de flesta nybörjare får lite problem när de börjar med ett vape-kit. Man ska byta coil, preppa coilen, den kanske läcker och så ska man fylla och ladda mm. Därför har de flesta nybörjare numera börjat föredra engångs e-cigg. Detta beror på att dessa enheter inte har en komplicerad installation, och man kan snabbt packa upp den och börja vejpa.

Är engångs vapes goda?

I jämförelse med vanliga vapes har man sett att engångsvapes generellt finns tillgängliga i ett bredare urval av smaker. Dessutom kan människor som inte är bekväma med den råa smaken av nikotin njuta av engångsvejps eftersom de finns i många läckra och välsmakande smaker som frukt, tobak, mint/menthol och godis. Nästan alla engångs poddar har cooling i sig, dvs att de ger en kylig smak.

Slutsats

Engångs vapes har blivit en trend på marknaden, särskilt för millennials. Så för att få en utmärkt upplevelse, skaffa vapeprodukter av hög kvalitet från de pålitliga märkena som nämns ovan och ha en trevlig men säker vapingsession!

 

Läs mer om engångs vapes här.

Leave a Reply