Skip to main content

Nu är Hi5 Mesh Tube Engångs Vape här

hi5 engangs vape alla smaker

Utforska Hi5 Tube Mini Engångs Vape – Perfekt för din vaping-behov!

Hi5 är ett innovativt tillskott till vaping-scenen, med sin karakteristiska rörform som skiljer den från traditionella e-cigaretter. Dessa engångsvapes erbjuder upp till 600 puffar, vilket motsvarar cirka 40 cigaretter, utan behov av laddning eller påfyllning. Den inbyggda 500mAh-batteriet är ej uppladdningsbart och kan återvinnas som elektronikskrot.

Innehåll

Hi5:s e-juice innehåller en balanserad 50/50-blandning av VG och PG, berikad med nikotinsalter för en jämn nikotinleverans i varje puff, med en total nikotinstyrka på 20 mg/ml. Med en generös e-vätskekapacitet på 2 ml aktiveras Hi5 vid inhalering och är redo att användas direkt ur förpackningen.

hi5 engangs vape banner

Smaker & Design

Utöver sin unika design erbjuder Hi5 ett imponerande smakutbud. Med alternativ som Blue Raspberry, Blueberry Fusion och Banana Boat tilltalar Hi5 en mångsidig publik och levererar en unik vaping-upplevelse som kombinerar stil, smak och unikhet.

Hi5’s vape kommer i en mängd olika smaker för att tillgodose olika preferenser. Från lena bananer till uppfriskande mint, finns det en smak för varje önskan.

Hi5 representerar det senaste inom vaping-trenderna, tillverkat av Neoz AB i Kina. Med sitt engångskoncept, breda smakurval och unika design, sticker Hi5 ut bland sina konkurrenter och erbjuder användarna en bekväm och tillfredsställande vaping-upplevelse.

hi5 engangs vape pink lemonade

Här kan du köpa Hi5 Engångs Vapes hos iSmokeKing och Engångsvape24.

Leave a Reply